Kristian Duedahl

Drømmen om en fremtid i Grindsted

Kristian flyttede tilbage til Grindsted, da han fik muligheden for at blive selvstændig, og fordi byen bare kan alt.

Salg og service har altid været en stor del af mig,” fortæller Kristian Duedahl på 24 år, der startede sin karriere som trillebørskørende kartoffelsælger i en alder af 12, og som i dag er medejer af Intersport i Grindsted, der åbnede i november 2016.

Spørger man Kristian, om ikke det er et vildt sats at åbne en sportsbutik i Grindsted, er han dog ganske fortrøstningsfuld. ”Hvis vi havde ligget tættere på Vejle eller Esbjerg, kunne det godt være lidt risikabelt. Men fordi vi ligger i et smørhul med 50 kilometer til en større by, så har vi potentielt hele oplandet herude som kunder.”

Kristian er oprindeligt fra Grindsted, men nåede at snuse til storbyen, da han i godt to år arbejdede i Sportmaster i Viby lidt uden for Aarhus. ”Aarhus er helt klart en fed by, men jeg er sgu en bonderøv,” griner han og fortæller, at tanken om selvbestemmelse og det at lytte til den lokale stemme og dens ønsker gjorde udslaget for at blive medejer og for at flytte tilbage til Grindsted. Kæresten, som læser til sygeplejerske i Esbjerg, og som stadig boede i byen, var dog også en ret vigtig faktor.

"Salg og service har altid været en stor del af mig"

Kristian Duedahl
Jobbet er en hobby

Det er ikke tilfældigt, at Kristian er endt i sportsbranchen. For han kommer fra en meget aktiv familie og har selv gået til alverdens sport. Interessen for sport kombineret med det at drive butik har derfor givet Kristian det perfekte job.

”Mit job giver mig også mange personlige kompetencer, fordi jeg møder mange forskellige mennesker og får en masse personlige relationer til dem, jeg møder i butikken,” siger Kristian. ”Og det vigtigste for os er at gå den ekstra mil for at opfylde kundernes efterspørgsel og for at give dem en god oplevelse, så de får lyst til at komme igen.”

Når der er tid til at holde fri

Til trods for Kristians travle tilværelse prøver han dog for så vidt muligt at prioritere venner og familie. ”Jeg nyder at komme i Lynghallen eller i Magion, hvor der er mange arrangementer, og hvor man sidder sammen med familie og venner,” forklarer han. Det er et sted, jeg bruger rigtigt meget.”

Desuden er han glad for at komme ude ved Dalmose sø, hvor han er opvokset, og hvor han tager ud for at koble af.

"Og så vil jeg gerne stifte mig en lille lykkelig familie og vil også gerne, at mine børn skal vokse op her."

Kristian Duedahl
Mine børn skal vokse op i Grindsted

Der er ingen tvivl om, at Kristian trods travlhed har fremtidsdrømme, og at Grindsted er en del af dem. ”Jeg drømmer selvfølgelig om at drive denne her forretning på bedst mulig vis og skabe en rentabel virksomhed,” fortæller han. ”Og så vil jeg gerne stifte mig en lille lykkelig familie og vil også gerne, at mine børn skal vokse op her. Vi kan jo klare det hele herude, og Grindsted er en by med masser af muligheder!”

Cases

Ledige jobs

Billund kommune rummer en række spændende virksomheder, der tilbyder job til den kreative, til håndværkeren, til den administrative, den nyuddannede og til alle, der drømmer om et godt job. Vi har også ét til din kæreste, mand eller kone.

Se jobs her:

jobindex.dk  jobnet.dk  ofir.dk BillundOnline.dk

Velkommen til Billund

Vi er Børnenes Hovedstad, vi forbinder verden med lufthavn og legoklodser - og sammen skaber vi rammerne for dig, der drømmer om et godt og trygt familieliv.

Se brochure